søndag 7. august 2011

Nye steg mot verdensherredømme ;)

Kjære Dreamcatcher-elskere!

I dag er det 16 dager til vi starter opp med en ny, vakker sesong med Dreamcatcher og live musikk! Vi har, som kjent, 1-års dag og skal flytte oss inn på Haakonscenen og feire med muffins, herlig musikk og topp stemning! Line up-en er fantastisk og vi er stolte av å kunne presentere:

Rubylux (UK)
Storbritannias best bevarte hemmelighet? Kom å få deg et nytt favorittband :D

Dagny
Tromsøs egen popprinsesse <3

Anders Rasmussen
Med sin rocka vokal skal det bli en spennede fornøyelse å ha ham på scenen.

Tone Edvardsen
En singer-songwriter som vi håper flere og flere vil få øynene opp for.

Olgas Amazon
Startet opp i forbindelse med "Bjerkaker Grand Prix", men har tross denne fun fazt'en tatt av og er på vei mot nye høyder!

Det er mye som skjer på Dreamcatcher-fronten! Vi har gått bort fra navnet Akustisk Tromsø, og paraply-organisasjonen som driver Dreamcatcher og alle andre musikkrelaterte sprell, heter nå offisielt Dreamcatcher Music :D Siden vi startet opp med ny frisk har vår vakre designer/fotograf, Siri Andersen, laget oss nytt posterdesign, og vi elsker det! Denne posteren (med nye navn fra mnd til mnd) vil du se spredt utover Tromsøbyen resten av året.


Som om ikke dette var nok har vi opprettet en WEBSHOP på vår hjemmeside hvor man (foreløpig) kan kjøpe Dreamcatcher t-shirts og gitar-reimer. Tuuusen takk til våre vakre modeller 



Peter 

og 


Elisa 

som stilte opp en ettermiddag for å vise frem de kule t-skjortene våre! Vi gleder oss til å se hele Tromsø's befolkning ikledt svart og hvitt ;) 

Det var det for denne gangen! Vi sees på Driv, tirsdag 23.august til Dremacatchers sesongåpningshallais! Whoop whoop! 

KEEP SUPPORTING LIVE MUSIC <3

Dreamcatcher temaet xxx

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar